Bescherm je kindje met Ladival

ladival
Advertorial

De kinderhuid heeft totaal andere behoeften dan de volwassen huid en is zeer kwetsbaar. Dit vanwege het feit dat hun natuurlijke beschermingsmechanismen nog niet volledig ontwikkeld zijn. Daarom is het belangrijk om kinderen met een ander zonneproduct te behandelen dan volwassenen. Ga niet voor de zonnebrandcrème die het lekkerst ruikt, maar die het beste je kindje beschermt.

Ladival heeft een serie ontwikkeld speciaal voor de kwetsbare kinderhuid. Deze producten (crèmes en sprays) zijn verkrijgbaar in hoge factoren, bevatten extreem krachtige UV-A en UV-B beschermingsfilters, beschermen tegen IR-A straling en bevatten natuurlijke oliën en vitamine E.

Ook voor volwassenen met een allergie zorgt Ladival voor een goede bescherming. Veel mensen kampen met een gevoelige huid die allergisch reageert op de zon. Behalve verbranding ook allergische reacties zoals zonneblaasjes, bulten en jeuk. Speciaal voor de gevoelige en allergische huid van volwassenen heeft Ladival een serie gels en sprays ontwikkeld waarmee de allergische huid wél kan genieten van de zon.

Ladival is alleen verkrijgbaar is bij de apotheek en online via www.gezondheidswebwinkel.nl.

Nieuwsgierig naar Ladival geworden? Vraag hier een gratis proefmonster aan.
 

2 REACTIES

  1. Ja deze cremes en sprays zijn echt super! Wij zweren erbij! Vorige zomer hebben wij de Ladival producten meegenomen op vakantie en onze kindjes waren perfect beschermd. Ik vind het zelf belangrijk dat er geen parfum en conserveringsmiddelen in zitten. Voor mijn eigen huid gebruik ik Ladival voor de allergische huid en heb ik geen last meer van zonneblaasjes en pigmentvlekken. Leuk om te zien dat het merk nu steeds bekender gaat worden onder moeders!

  2. Ladival is een oplossing voor de gevoelige huid van mijn man en kinderen. Vaak hebben ze last van allergische reacties en uitdroging bij zonnig weer.
    Dankjewel voor de goede hulp Ladival, ik zal jullie promoten bij familie en vrienden.

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.