Petra
Petra DIY 28 Dec 2011

Babycook Boek – David Rathgeber

77 recepten en ideeën om te koken voor de allerkleinsten. De meeste ouders van baby’s en peuters kennen hem inmiddels: de Babycook. Dit praktische keukenapparaat, speciaal voor babyvoeding, verovert in hoog tempo Europa. 

In België zijn er de afgelopen twee jaar meer dan 50.000 verkocht en de Babycook is in Nederland zelfs genomineerd voor ‘Best Baby & Infant Product 2007’. Een goed Nederlandstalig kookboek voor de Babycook ontbrak echter nog. Nu is het er: Het Babycook Boek.

Het Babycook Boek bevat 77 recepten voor gezonde, gemakkelijke en smaakvolle gerechtjes voor baby’s en peuters. Auteur en chef-kok David Rathgeber werkt voornamelijk met verse en natuurlijke producten, zodat de kleine eters ‘echte’ smaken leren kennen. Hij geeft informatie over de goede eigenschappen van fruit en groente, vertelt in welk seizoen welk product op zijn best is, laat zien welke smaken goed bij elkaar passen en geeft ontelbare originele tips.

Met het Babycook Boek en de handige Babycook, die stoomt, mixt, hakt, snijdt, ontdooit en opwarmt, zet elke ouder in een mum van tijd een gezonde en smakelijke maaltijd op tafel. Voor de kinderen uiteraard, maar ook voor zichzelf.

Het boek is vrolijk en origineel vormgegeven en is rijkelijk geïllustreerd met kleurrijke foto’s. De recepten zijn bedoeld voor kinderen van vier maanden tot vier jaar. De Franse, Spaanse en Belgische versies van het Babycook Boek waren een gigantisch succes!

De auteur
David Rathgeber is chef-kok bij de beroemde bistro ‘Aux Lyonnais’ in Parijs. Toen hij zelf vader werd, wilde hij zijn liefde voor het koken delen met zijn zoontje.

Auteur David Rathgeber
Omvang 128 pagina’s
ISBN 90 215 8019 5
Prijs € 17,50

Reageer op artikel:
Babycook Boek – David Rathgeber
Sluiten