Petra
Petra DIY 28 Dec 2011

BabyBoomZwangerZapboek – Mariël Croon

Vanaf nu verkrijgbaar voor iedereen die álles wil weten over zwanger worden, zwanger zijn, de bevalling en wat daarna gebeurt: het Babyboom ZwangerZapboek. Dit is het meest complete handboek over vruchtbaarheid, zwangerschap en bevalling, geschreven en samengesteld door Mariël Croon, verloskundige en dé autoriteit in ons land op het gebied van zwangerschap.

Behalve heel veel informatie en weetjes staan in het Babyboom ZwangerZapboek ook indringende interviews met deelnemers aan het televisie-programma. Hoe ervaren zij deze belangrijke periode in hun leven? Mariël Croon laat de lezer meeleven. Het zijn veelal optimistische verhalen, maar er wordt ook openhartig verteld over teleurstellingen en verdriet als de dingen niet gaan zoals gehoopt.

Kinderen krijgen is niet alleen een kwestie van willen, voor sommigen is zwangerschap een lange, zware weg die van vele factoren afhankelijk is. Wat als het zwanger worden niet lukt, hoe ga je daarmee om, welke emoties komen hierbij kijken en welke stappen kun je ondernemen? Hoe bereid je je voor op de bevalling en wat zijn de mogelijkheden als je niet direct zwanger wordt? In het Babyboom ZwangerZapboek komen alle vragen én antwoorden uitgebreid aan bod.

Uitgever: Thoeris
Omvang 272 bladzijden (gebonden in kleur)
ISBN 907221918X
Prijs € 24,95 

Reageer op artikel:
BabyBoomZwangerZapboek – Mariël Croon
Sluiten