Petra
Petra Lifestyle 28 Nov 2020

Avontuurlijke moeder-dochter vakantie? Dit zijn onze tips

Iedereen is momenteel waarschijnlijk wel weer toe aan een lekkere vakantie. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, is dit jaar maar weinig mogelijk geweest met betrekking tot vakanties. Des te leuker is het om nu alvast plannen te maken voor als het wél weer kan! En hoe leuk zou het zijn om een leuke moeder-dochter vakantie te plannen? Zijn jullie ook nog eens allebei lekker avontuurlijk? Lees dan snel verder, want wij geven je de beste tips voor een ideale moeder-dochter vakantie.

Kamperen

Hoe kun je beter moeder-dochter tijd hebben dan door samen te gaan kamperen? Samen in een tent, dat is ontzettend gezellig. Naast het feit dat kamperen natuurlijk heel erg leuk is, is het ook nog eens avontuurlijk. Slapen terwijl je buiten alle geluiden hoort, ‘s nachts het toiletgebouw zoeken en eventueel koken op je eigen vuur: dat staat garant voor een avontuurlijke vakantie. Vaak zijn er ook nog genoeg leuke dingen te doen in de omgeving van jouw camping. Denk bijvoorbeeld aan een fietstochtje, wandeling of een rondje hardlopen door de omgeving.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om te kamperen op een camping, maar als jullie beiden écht vol voor avontuur willen gaan, kun je ook op een andere plaats gaan kamperen. Denk bijvoorbeeld aan kamperen midden in de natuur, op een berg, of steeds op een andere plek. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld door te klimmen, wandelen of fietsen op allerlei verschillende plaatsen terechtkomen, en veel dingen bewonderen. In dit geval zijn jullie in enorm avontuurlijk bezig. Echter moet je hier natuurlijk wel van houden, en is dit niet voor iedereen geschikt.

Wintersport

Avontuurlijke moeder-dochter wintersport

Zijn jullie allebei lekker sportief, en hebben jullie geen enkel probleem met kou? Dan is een wintersportvakantie echt ideaal voor als jullie er samen even tussenuit willen. Overdag lekker skiën, snowboarden of een wandeling door de sneeuw maken: plezier gegarandeerd! En wat dacht je van daarna nog een paar borrels halen tijdens de après-ski, of gewoon een lekker drankje doen tijdens het diner? In ieder geval heb je tijdens een wintersportvakantie genoeg te doen. Het is dan ook de ideale manier om er even lekker samen tussenuit te gaan, sportief bezig te zijn en tegelijkertijd wat moeder-dochter tijd in te kunnen halen.

Fietsvakantie

Samen fietsen door de mooiste omgevingen om telkens nieuwe dingen te bewonderen. Als dit jullie wel aanspreekt, is een fietsvakantie echt een aanrader. Waar je ook bent, op heel veel plekken kun je tegenwoordig de omgeving ontdekken door middel van een fietstocht. En nee, een fietsvakantie houdt niet in dat je iedere dag continu moet gaan fietsen. Je kunt dit bijvoorbeeld ideaal combineren met een accommodatie of camping op een toffe vakantiebestemming. In dit geval kun je er zelfs voor kiezen om van hotel naar hotel of van camping naar camping te fietsen!

Je kunt jouw fietsvakantie dus ideaal combineren met jouw verblijf op een camping of accommodatie. Zo kun je na het fietsen lekker uitrusten en genieten van al het moois dat deze accommodatie of camping te bieden heeft. Waar je heen kunt voor een fietsvakantie? Je kunt het natuurlijk in eigen land doen, maar er zijn tegenwoordig ook heel veel mogelijkheden om in mooie vakantielanden een fietsvakantie te doen. In ieder geval weet je met dit soort vakanties zeker dat je een hoop plezier hebt en tegelijkertijd ook nog kunt genieten van wat vrije tijd met elkaar.

Uiteraard kun je nog talloze andere soort vakanties kiezen die ideaal zijn voor wat moeder-dochter tijd. Echter ben je met deze bovenstaande soort vakanties in ieder geval verzekerd van een hoop plezier en avontuur. Ben je van plan een avontuurlijke moeder-dochter vakantie te doen? Je kunt je uitrusting en spullen vinden bij Campz.nl

Reageer op artikel:
Avontuurlijke moeder-dochter vakantie? Dit zijn onze tips
Sluiten