Astrid’s columns – Wie is Astrid?

Ik ben in de wolken. In de zevende hemel. Ik loop rond alsof ik de jackpot heb gewonnen, want ik ben als nieuwe columnist aangenomen bij Kindje op Komst! Maar wie ben ik eigenlijk? Ik zal me eerst eens voorstellen.

Mijn naam is Astrid Coumans, ik ben 34 jaar en woon samen met Niek. We hebben twee kinderen. Gwen is nu 4 ½ en Dean is 2 geworden in september. Mijn tijd probeer ik te verdelen tussen de zorg voor de kinderen, mijn parttime baan bij het leukste administratiekantoor van Nederland, het huishouden, schrijven en natuurlijk familie en vrienden. Dat zijn aardig wat ballen om in de lucht te houden en ik weet zeker dat ik hier en daar er wel eens eentje laat vallen. Maar ik kan met zekerheid zeggen: die van mijn kinderen blijft altijd in de lucht. Ze zijn mijn trots, mijn boefjes en een inspiratiebron. Ze maken van iedere dag weer een avontuur, of ik er zin in heb of niet.

Schrijven doe ik heel mijn leven al, maar ik kwam nooit verder dan een paar bladzijden of korte verhalen. In 2005 kreeg ik een miskraam en die nare ervaring heeft bij mij zoveel losgemaakt, dat ik ineens verder kwam dan een aantal bladzijden. Na een tijdje vond ik het tijd voor het serieuze werk en ik ben begonnen met het schrijven van een boek. Als liefhebster van fantasy boeken, schrijf ik ook in dat genre.

Inmiddels heb ik – na twee onafgemaakte pogingen – twee manuscripten afgerond en ik ben deze zomer begonnen met de derde. De eerste twee zijn in de ‘correctiefase‘ beland. Als ik tevreden ben ga ik de grote stap wagen. Nee, niet trouwen, maar op zoek naar een uitgever! Tenminste, als ik eindelijk tevreden ben. Voor het opsturen naar een uitgever zal ik overigens eerst veel moed voor moeten verzamelen, want ik vind het doodeng. Regelmatig schreef ik columns of blogs die ik op mijn Hyves publiceerde, maar ondanks de positieve reacties wilde ik meer. Zodoende heb ik me aangemeld bij Kindje op Komst als columnist en geef ik jullie iedere twee weken een kijkje in mijn leven. Ik wens jullie veel leesplezier.

Reageer op dit bericht!