Anouk’s columns – Wie is Anouk?

Ik ben Anouk van Duren, geboren in ’73. Ik ben psychosociaal counselor / welzijnscoach van mijn eigen praktijk “Welzijnspraktijk Zutphen”. Daarnaast ben ik moeder van 2 kinderen, een jongen (’07) en een meisje (’09) en vrouw van mijn lieve man Niels.

Oorspronkelijk kom ik uit de contreien van Rotterdam. Spijkenisse om specifiek te zijn. Na een aantal jaar in Rotterdam zelf te hebben gewoond, ben ik als het ware weggekaapt en meegesleept door Niels, om een jaar later ten huwelijk gevraagd te worden, inmiddels 5 jaar geleden.

In mijn columns wil ik me op een leuke, vrolijke, humorvolle maar vooral ook eerlijke manier richten op alle kanten van het moederschap, dus zowel de euforische, fijne, de minder fijne en zelfs vervelende momenten.

Warme groet,
Anouk van Duren
 

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.