Petra
Petra Blog 7 Jul 2016

Ongelofelijk: tweelingzussen bevallen op hetzelfde moment

Je hebt vast wel eens gehoord over de bijzondere band die eeneiige tweelingen met elkaar kunnen hebben. Sommige kunnen niet zonder elkaar en anderen voelen elkaar zo perfect aan dat het soms wel telepathie lijkt. Dit gevoel wordt ook wel grappend ‘twintuïtie’ genoemd. De Amerikaanse tweelingzussen Sarah en Leah kunnen hierover meepraten. Ook de Amerikaanse tweelingzussen Sarah en Leah hebben zo’n bijzondere band. Ze zijn niet heel ‘close’ met elkaar als het gaat om afstand, want ze wonen allebei in verschillende staten. Gevallen van “twintuïtie” kennen ze echter zeker wel. Hoever dat gaan merkten ze zelf onlangs toen Sarah zwanger raakte.

In blijde verwachting – alletwee!

Met Thanksgiving kwam de hele familie samen om de dag met elkaar door te brengen. Thanksgiving is een speciale feestdag in Amerika en het leek Sarah een mooi moment om haar familie te vertellen over haar zwangerschap. Toen ze daar Leah zag voelde ze echter intuïtief aan dat zij niet de enige was met mooi nieuws. En zo gauw Leah Sarah zag wist zij het ook! Dolgelukkig omhelsden ze elkaar en feliciteerden ze elkaar met dit geweldige nieuws. Terwijl de rest van de familie stomverbaasd toekeek, want die had nog geen enkel idee van wat er aan de hand was!

Bevallen op hetzelfde moment

Maar het verhaal is hiermee nog niet afgelopen. Aan de eerste echo van de beide zussen zagen ze namelijk ook dat de uitgerekende datum slechts vier dagen uit elkaar lagen. De beide neefjes of nichtjes zouden dus praktisch even oud zijn! De zwangerschappen verliepen voorspoedig en onlangs werd Sarah’s zoontje Reid Joseph geboren, in Denver om 1.18 (Mountain Time). Een uur later kwam Leah’s dochter Samantha Lynne geboren in La Jolla, Californië (Pacific Time). Het meest bijzondere was echter wel dat, door die verschillende tijdzones, ook de dochter van Leah om 1.18 ter wereld kwam. Over bizar toeval gesproken!

Alweer een dubbele verjaardag

Deze pasgeboren kleintjes zullen dus vanaf nu hun verjaardag met elkaar delen. Exact wat hun moeders ook al vanaf hun geboorte hebben gedaan! Sarah en Leah zijn natuurlijk ontzettend blij met hun kindjes. Volgens hen heeft het zelfs zo moeten zijn dat Leah een dochtertje heeft gekregen en Sarah een jongetje. Sarah was vroeger namelijk een echte ‘tomboy’ en is nog steeds een stoere vrouw: een echte jongensmoeder dus! Terwijl Leah juist veel meisjesachtiger is en graag een dochter heeft om over een paar jaar gezellig mee te kunnen shoppen. Geen wonder dat beide vrouwen hun geluk niet op kunnen, niet in de laatste plaats omdat ze elkaar als echte tweelingzussen alle geluk van de wereld gunnen!
Bron: Nieuwsblad

Reageer op artikel:
Ongelofelijk: tweelingzussen bevallen op hetzelfde moment
Sluiten