Petra
Petra Wonen 7 Dec 2022

3 leuke fotocadeautjes voor in de kinderkamer

Ben je op zoek naar een gepast cadeau voor in de kinderkamer, maar weet je niet zo goed waar je goed aan doet? Is het bijvoorbeeld voor een vriendin of familielid van jou en wil diegene zo min mogelijk troep in huis halen? Een cadeau vinden hoeft niet moeilijk te zijn, als je er maar voor zorgt dat je er goed over nadenkt. Fotocadeaus doen het eigenlijk altijd goed, dus we hebben een paar originele ideeën op een rijtje gezet. Zo kun jij pronken met het beste cadeau voor in de kinderkamer.

Een canvas met impact

Als eerste benoemen we graag het traditionele canvas foto, wat veel gebruikt wordt voor familiefoto’s of portretten. Een canvas is een ietwat veilige keuze, omdat deze de foto goed benadrukt zonder extra aandacht te vragen. Als jij de persoon in kwestie niet door en door kent, kun je het beste hiervoor kiezen. Zo geef je toch een heel persoonlijk cadeau, maar op de meest veilige manier mogelijk. Je kunt kiezen voor een mooie vakantiefoto, familiefoto of juist een intieme foto. Als je bijvoorbeeld een kraamcadeautje wilt geven, kun je een van de eerste foto’s van de baby laten drukken op een klein canvas. Dit zal fantastisch staan in de babykamer.

Een canvas met impact

Een bijzondere vorm

Je kunt ook voor een bijzondere vorm gaan als je een fotocadeau wilt geven. Dit past extra goed bij de kinderkamer, omdat het minder streng overkomt en juist lekker speels is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hexagon foto, waar er meerdere hexagon vormpjes worden gemaakt. Je kunt meerdere foto’s selecteren en ze allemaal een eigen hexagon geven, of juist één grote foto maken met meerdere vormpjes. Je kunt deze zoveel uitbreiden als je zelf wilt, waardoor het ideaal is om cadeau te doen. Zo bepaal jij namelijk zelf het budget!

Kies voor plexiglas

Tot slot kun je er ook voor kiezen om een mooie foto op plexiglas te laten drukken. Dit is vooral gaaf als je een erg kleurrijke foto wilt maken, want dit komt extra mooi over op plexiglas. Denk aan bijzondere vakantiefoto’s met het gezin of een foto van een kinderfotoshoot met veel kleuren. Als je echt uit wilt pakken kun je de fotoshoot zelfs als verrassing cadeau doen en hierna de leukste foto op plexiglas laten drukken. Tijdens het oppassen neem je het kindje mee naar de fotoshoot en papa en mama weten niet wat ze zien als ze het eindresultaat uitpakken!

Reageer op artikel:
3 leuke fotocadeautjes voor in de kinderkamer
Sluiten